Loading

Όροι ενοικίασης

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ & ΩΡΑ


Γενικοί Όροι Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Βασική Ασφάλεια

Μικτή Ασφάλεια με Περιορισμένη Ευθύνη Ζημιών (Collision Damage Weiver) – Περιορίζει την ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιές του αυτοκινήτου μέχρι του ποσού απαλλαγής,

α) για τις κατηγορίες αυτοκινήτων economy & economy 2, απαλλαγή €500
β)
για τις κατηγορίες αυτοκινήτων compact , απαλλαγή €700
γ) για τις κατηγορίες αυτοκινήτων C1, D, D2, G2, απαλλαγή €800
δ)
για τις κατηγορίες αυτοκινήτων Compact Suv & cabrio απαλλαγή €1000
ε)
για τις κατηγορίες αυτοκινήτων mini van, απαλλαγή €1500

Η απαλλαγή δεσμεύεται για το διάστημα της ενοικίασης από πιστωτική κάρτα η οποία πρέπει να είναι εκδομένη απαραίτητα στο όνομα του οδηγού και θα επιστραφεί πλήρως μετά το τέλος της περιόδου ενοικίασης, εάν δεν έχει σημειωθεί ζημιά. Η βασική ασφάλεια δεν καλύπτει ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στα ελαστικά και σε θραύση κρυστάλλων.

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης ή Ασφάλεια Προς Τρίτους ( T.P.I. )

Είστε ασφαλισμένοι σε περίπτωση τραυματισμού ή καταστροφής περιουσίας κάποιου τρίτου πέρα από τον ενοικιαστή και τους συνεπιβάτες.

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος ( P.A.I )

Η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος καλύπτει το κόστος νοσηλείας και γενικά κάθε ιατρικό κόστος τόσο για τον οδηγό όσο και τους επιβάτες του οχήματος.

Ασφάλεια Κλοπής ( T.P. )

Απαλλάσσεστε πλήρως από οικονομική ευθύνη σε περίπτωση κλοπής του οχήματος. Δεν καλύπτονται τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Σε ποιες Περιπτώσεις η Ασφάλεια ΔΕΝ καλύπτει ζημιές

Όταν ο οδηγός είναι σε κατάσταση μέθης.
Μετά από ένα ατύχημα δεν σταμάτησε και δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, όπως να ειδοποιήσει την εταιρία μας, την Τροχαία (100), να πάρει ονόματα και διευθύνσεις των εμπλεκομένων στο ατύχημα, καθώς και να μην μετακινήσει το αυτοκίνητο από το σημείο που έγινε το ατύχημα πριν καταφθάσουν στο τόπο του ατυχήματος η τροχαία και αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρείας.
Χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για αθέμιτους και παράνομους σκοπούς, π.χ. λαθρεμπόριο, κλοπή, παράνομη μεταφορά αντικειμένων και εμπορευμάτων.
Οδηγούσε το αυτοκίνητο κάποιος που το όνομα του δεν ήταν γραμμένο στο μισθωτήριο συμβόλαιο.
– Χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για οποιουδήποτε είδους αγώνες ή ανταγωνισμούς.
Οδηγούσε το αυτοκίνητο σε μη εξουσιοδοτημένους δρόμους όπως σε παραλίες, ακατάλληλους δρόμους, σε βουνά, κ.α.
Οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να τηρεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας Κ.Ο.Κ, π.χ. παραβίαση των φωτεινών σηματοδοτών, του σήματος STOP, ορίου ταχύτητας, εισόδου στο αντίθετο ρεύμα, κ.α.Όροι και Προϋποθέσεις Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Ηλικία Οδηγού

Όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας και να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για την ενοικίαση αυτοκινήτων στις κατηγορίες Α, Β και C. Για την ενοικίαση αυτοκινήτων στις υπόλοιπες κατηγορίες αυτοκινήτων, ο οδηγός θα πρέπει να έχει συπληρώσει το 23ο έτος ηλικίας και να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης για τουλάχιστον 24 μήνες.

Δίπλωμα Οδήγησης

Απαιτείται έγκυρο Εθνικό Δίπλωμα Οδήγησης μαζί με τη ταυτότητα σας. Για πολίτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης χρειάζεται Διεθνή Δίπλωμα Οδήγησης.

Υπολογισμός Κόστους Ενοικίασης

Το κόστος ενοικίασης υπολογίζεται σε 24ωρη βάση με περιθώριο 2 ωρών που υπολογίζονται από την ώρα επιστροφής του οχήματος. Μετά τις 2 ώρες χρεώνεται επιπλέον μέρα.

Αλλαγή ή Ακύρωση Κράτησης

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα κρατήσεων τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

Τύπος & Κατηγορία Αυτοκινήτου

Ο τύπος του αυτοκινήτου αναφέρεται ενδεικτικά και επιβεβαιώνεται μόνο η κατηγορία αυτοκινήτου. Σε ειδικές περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας θα σας προσφέρουμε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Επιστροφή του Αυτοκινήτου πριν το τέλος της περιόδου ενοικίασης

Δεν δίνεται πίσω οποιοδήποτε μέρος του ποσού πληρωμής αν επιστραφεί το όχημα νωρίτερα από το τέλος της περιόδου ενοικίασης.

Πολιτική Καυσίμου

Με την ποσότητα καυσίμων που θα παραλάβετε το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα θα πρέπει να το επιστρέψετε. Εάν το όχημα επιστραφεί με επιπλέον καύσιμο, η αξία του καυσίμου δεν επιστρέφεται.

Γεωγραφικοί Περιορισμοί

Η κυκλοφορία του οχήματος είναι ΜΟΝΟ για το νησί της Ρόδου.

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Δεν υπάρχει περιορισμός στα χιλιόμετρα της κάθε μέρας ενοικίασης.

Όροι Οδήγησης

α) Ο οδηγός πρέπει να συμμορφώνεται με τον Ελληνικό Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
β) Να οδηγεί συνετά και με προσοχή και ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών ή κακής ψυχολογικής κατάστασης που θα επηρεάσει την οδήγησή του.
γ) Οφείλει να ΜΗΝ χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο σε οδήγηση εκτός δρόμου και σε παραλίες. Ζημιές που θα προκληθούν στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου από βαριά αμέλεια ή κακόβουλη χρήση δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια και βαρύνουν τον οδηγό. Η οδήγηση εκτός δρόμου επιτρέπεται μόνα στα 4χ4 τζιπ.
δ) Σε περίπτωση που ανάψει κάποια προειδοποιητική σήμανση στο καντράν του αυτοκινήτου να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας για να δώσουμε τις σωστές οδηγίες.
ε) Σε καμία περίπτωση να μην επιτρέψει να οδηγήσει κάποιος άλλος το όχημα που δεν έχει καταχωρηθεί στο συμβόλαιο ενοικίασης και χωρίς την ενημέρωση της εταιρίας.

Πρόστιμα και Παραβάσεις

Διοικητικές Κυρώσεις οι οποίες απορρέουν από τροχαίες παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης του αυτοκινήτου επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον ενοικιαστή και πρέπει να ενημερωθεί η εταιρία. Αν το πρόστιμο ανακαλυφθεί εκ των υστέρων και μετά το τέλος της μίσθωσης, η παράβαση θα χρεωθεί στον ενοικιαστή.

Απώλεια Κλειδιών

Σε περίπτωση απώλειας των κλειδιών του αυτοκινήτου, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα για να σας δώσουμε εφεδρικό. Το κόστος της αντικατάστασης του κλειδιού βαρύνει αποκλειστικά τον ενοικιαστή και δεν καλύπτεται από οποιαδήποτε ασφάλεια.

2ος Οδηγός

Έχετε τη Δυνατότητα να καταχωρήσετε στο συμβόλαιο ενοικίασης και 2ο οδηγό εντελώς δωρεάν. Ο 3ος οδηγός χρεώνεται με €2 /ημέρα.

Παιδικά Καθίσματα

Διατίθενται 2 είδη παιδικών καθισμάτων :
– Κάθισμα μωρού – Κατάλληλο για μωρά μέχρι και 3 ετών με πρόσθετη χρέωση €5 / ημέρα.
– Παιδικό Κάθισμα – Κατάλληλο για παιδιά πάνω από 4 ετών με πρόσθετη χρέωση €5 / ημέρα.

Συσκευή G.P.S. Δορυφορικής Πλοήγησης

Διαθέτουμε σύγχρονα μοντέλα GPS με τις τελευταίες ενημερώσεις χαρτών στην Ελληνική Γλώσσα για εύκολη εύρεση των προορισμών σας. Κερδίζετε σε χρόνο και σε χρήμα (αξία καυσίμου). Ημερήσια χρέωση €8.